Wij ademen koeltechniek

Het begon allemaal in de jaren 70, toen Adriën Geirnaert met zijn grote passie voor koeltechniek, Adri-Cool uit de grond stampte. Doorheen de jaren is de technologie enorm geëvolueerd en wij bleven niet achter. Zo zijn warmtepompen de laatste jaren aan een grote opmars bezig. Adri-Cool sprong van bij het begin mee op die trein. Koelen en verwarmen op een duurzame manier is de mindset bij Adri-Cool. Cool, Hot, Green is waar wij voor staan en gaan!

Vandaag de dag zijn we met 5 Adriëns aan de slag, die allen dezelfde passie delen, namelijk koeltechniek.
Het hele team bestaat uit uitsluitend gecertificeerde koeltechniekers! Knowhow, service, klanttevredenheid, 
verfijnde 
afwerking, respect voor het milieu en liefde voor het vak … Dat is Adri-Cool.

Kevin Naudts

Adriën sinds 2008

Kevin studeerde koel- en warmtetechnieken in Gent. Na een warm Spaans avontuur friste hij zijn koeltechniek op. Samen met Chris bouwde hij Adri-Cool uit tot wat het vandaag is. Kevin krijgt het warm van koelinstallaties die hun werk goed doen. Bovendien is Kevin professioneel airco-spotter, check zeker het resultaat daarvan op de Adri-Cool- Instagrampagina.

"Het beste moet nog komen. Cool is the new hot!"

Chris Thienpont

Adriën sinds 1996

Chris werkte nog samen met Godfather Adri in de jaren 90 en nam de zaak over in 1998. Hij professionaliseerde Adri-Cool en is tot op vandaag steeds mee met de nieuwste technieken. Geen enkele wiskundige formule laat hem koud en zijn liefde voor het coolste vak blijft groots.

“Het is een mooie stiel, maar af en toe kom je eens zwart naar huis.”

 

Gilles Orlans

Adriën sinds 2019

De passie voor koeltechniek werd aangewakkerd door zijn neef, Kevin. In het begin ging hij deeltijds mee als helper, maar al snel besefte hij dat dit meer potentieel had dan een parttime job. Intussen heeft Gilles zijn certificaat koeltechniek op zak en daar is hij best trots op!

“Beter 1 frisse pint in de hand, dan 10 lauwe aan de kant.”

Lenny De Caesemaeker

Adriën sinds 2020

Lenny studeerde elektrotechnieken op de middelbare school en bokste zich meteen een weg op de arbeidsmarkt. Na enkele omwegen kwam hij via Gilles in contact met Adri-Cool. Lenny kreeg de koeltechnische microbe te pakken na het plaatsen van een airco-installatie en slaagde intussen met glans voor zijn opleiding koeltechniek. Wat Lenny zo sterk maakt, is dat hij steeds ijzig kalm blijft op de heetste momenten.

“Ik ben de Cool 
Abdoul van de 
koeltechniek.”

Emile Everaert

Adriën sinds 2021

Op 15-jarige leeftijd begon Emile met een opleiding elektriciteit. Toen hij afstudeerde wou hij zich graag nog ergens in specialiseren. Toekomstgerichtheid was van belang bij die keuze. Zo kwam hij bij hernieuwbare energie en warmtepompen terecht, en op die manier rolde hij in de koeltechnieken. Emile ging aan de slag als jobstudent bij Adri-Cool en bleef, uiteraard, plakken. 

"De beste raad is voorraad!"

Marleen Callebaut

Adriana sinds 2022

Als nieuwste lid binnen dit “coole” bedrijf volgt Marleen alle administratie, boekhouding en offertes op met volle overtuiging. Ze smijt haar in deze all-round rol als geen ander en haar takenpakket blijft groeien met de dag. Marleen is het aanspreekpunt naar de klanten toe. Op die manier kunnen de techniekers zich nog meer focussen op hun expertise. Marleen is een echte aanwinst voor Adri-Cool!

Contact: marleen@adri-cool.be

“Plezier in het
werk maakt perfectie
in het werk.”

Cool – Hot – Green! Dat is de rode draad in ons verhaal. De vele mogelijkheden ontdekken om jouw product, ruimte, woning, pand of bedrijf op de gewenste temperatuur te houden? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan komen we graag eens langs!

Stay
cool

Nadenken en kalm blijven onder alle omstandigheden. Dat is een van de drie kernwaarden bij Adri-Cool. Er is steeds een oplossing. Wij houden het hoofd cool!

Doe wat je
belooft

We doen wat we beloven want daar krijgt iedereen het warm van. Afspraken zijn er om na te komen, dat hebben we bij Adri-Cool goed begrepen!

Denk aan de
aardbol

Er is geen planeet B, we hebben maar één aardbol. Alles wat wij ondernemen is met dié achterliggende gedachte in ons hoofd. We keep it green!

logo Adri Cool
Contact

Adri-Cool bv
09/380 36 22
info@adri-cool.be
Erkenningsnummer: KOEL/AIB/B_117

Ligging

Gontrode Heirweg 136,
9090 Melle
BE 0464 314 056